Meer resultaten voor ontwerp groningen

ontwerp groningen
voltijd bachelor Industrieel Product Ontwerpen Hanzehogeschool Groningen.
Op kamers in Groningen. 21 m 2. bron: Nationale Studenten Enquête. aan het woord: studenten en docenten. Met onze projectgroep hebben we de FlexInSole ontwikkeld. Deze inlegzool meet het stressniveau van de gebruiker. Met een bijbehorende app kan de gebruiker de zool inschakelen en verschillende zenuwbanen prikkelen waardoor de stress afneemt. We hebben hiermee de eerste prijs gewonnen van het Noordelijk innovatiecluster. Wij hebben een product bedacht dat ouderen en minder valide mensen helpt bij het opmaken van het bed, de Nest-in. Bij de uitvinderswedstrijd van het Innovatiecluster Drachten hebben we met de Nestin de tweede prijs gewonnen. In samenwerking met Philips zijn we bezig om ons ontwerp te realiseren.
Bloei media Grafisch ontwerp, het ontwerp en reclamebureau van Groningen!
We hebben al heel wat logos en huisstijlen gemaakt voor klanten binnen en buiten Groningen. We noemen ons zelf ook wel eens communicatie vormgevers en dat is eigenlijk precies wat we doen. We geven vorm aan allerlei verschillende communicatie uitingen.
pdbdesign bouwkundig ontwerp en adviesbureau, 3D visualisatie en animatie.
Aan de Oosterhamrikkade in Groningen is gestart met de bouw van dit nieuwe woongebouw, opgetrokken uit mooi metselwerk van Groninger Klei. U kunt onze interieurontwerpen nu ook in virtual reality beleven! Neem contact op voor meer informatie. Nieuwbouw stadsvilla van start!
Eva Cremers Grafisch Ontwerp GRONINGEN Oozo.nl.
De onderneming Eva Cremers Grafisch Ontwerp is gevestigd op Driemolendrift 26b te GRONINGEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 64385280 en is gelegen in Binnenstad-Zuid in de gemeente Groningen.
B2Design Internetbureau in Groningen voor strategie en realisatie.
16 juli 2019 B2Design x Team Digitaal. Geef het hier aan. Coffeeshop Guru Zeer prettige samenwerking door de creatieve en gerichte aanpak. Hebben directe betrokkenheid en denken mee gedurende het hele proces. Oliver van der Werff Eigenaar. Docentenmarktplaats Ik beschouw B2 als een betrokken en betrouwbare partner. Het woord meedenken" staat in onze relatie centraal. Voor ons heeft B2 het verschil gemaakt en zo de ontwikkeling en verbetering van onze website geoptimaliseerd. Erik Bieshaar Eigenaar. Bosscher Janssens Met een groot inlevingsvermogen en ietsje eigenwijs een resultaat bereiken dat exact voldoet aan de wensen. Dat is in één zin wat B2Design voor ons betekent. De complimenten die wij bijna dagelijks krijgen over onze totale huisstijl bevestigt onze keuze voor B2Design. Jan Janssens Notaris. WTBE Een fijne en jonge organisatie om zaken mee te doen. Pakken de opdracht gedegen aan. Bert Blaauw Directeur. Groningen Swim Challenge Dankzij de input van en samenwerking met B2Design maken wij onze evenementen ieder jaar professioneler en groter.
dits.
Je vindt dits, sinds 2007, in Groningen oftewel in Stad. Als grafisch ontwerper heb ik inmiddels heel wat huisstijlen, logos, posters, folders, boeken, websites en andere communicatiemiddelen ontworpen. Voor elke opdracht ga ik weer op zoek naar een eigentijds en passend ontwerp.
Branding Webdesign voor bewuste ondernemers.
Fotografie, Grafisch Ontwerp. The South is Blooming. Fair Fashion Event Lets Gro. Fotografie, Grafisch Ontwerp. Wil je meer weten over mijn werkwijze, tarieven of samenwerken? Vul het formulier in met je vraag en ik vertel je meer! De Biotoop in Klub Kozi. Kerklaan 30-B Haren, Groningen.
Tuinontwerp De Tuinassistent Groningen Hovenier en tuinman.
TUINAANLEG TUINONDERHOUD TUINONTWERP CONTACT TUINWERKZAAMHEDEN OVER DE TUINASSISTENT VEELGESTELDE VRAGEN TUININSPIRATIE HOVENIER IN GRONINGEN TUINMAN HOOGKERK. De Tuinassistent Barkstraat 1 9745 BT Groningen tel: 06 13 72 46 36 mail: info@tuinassistent.nl. Like onze facebookpagina. Ontwerp, realisatie en beheer door: Pixelsz online vormgeving.
Webdesign mediabureau Groningen wij maken websites!
De webwinkel wordt door de klant zelf bijgehouden. Fullservice webdesign mediabureau in Groningen: grafisch ontwerp internet Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging! Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen?
Greetje Bijleveld Grafisch Ontwerp Groningen.
Categorie: Folder, Huisstijl, Logo, Praktijk De Kern, Website. Greetje Bijleveld Grafisch Ontwerp. Ik werk sinds 2008 als zelfstandig grafisch ontwerper in de stad Groningen. Na mijn opleiding grafische vormgeving aan Academie Minerva heb ik gewerkt bij Studio Dorèl en Heegstra Partners in Groningen.
Bureau Schmidt adviesbureau op het gebied van infrastructuur.
Of een ontwerp voor de herinrichting van een dorp, een stadsplein, of een natuurgebied. Wij gaan er graag mee aan de slag! Op zoek naar een advies of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!
La Compagnie Ontwerpbureau Groningen, een eigentijds design.
We zijn al heel wat jaren actief als ontwerpbureau Groningen en zijn trots op diverse ontwerpprojecten die wij hebben mogen uitvoeren. Klassiekers van Ontwerpbureau Groningen. Geruchtmakende ontwerpopdrachten waarmee La Compagnie het fundament heeft gelegd voor wat het ontwerpbureau nu is.

Contacteer ons