Op zoek naar hbo groningen?

hbo groningen
de Nederlandse hogescholen Hanzehogeschool Groningen.
De Hanzehogeschool Groningen is volgens Beste studies 2014 van Elsevier wederom de beste hogeschool van het Noorden bron Elsevier. De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2013 vierde zij haar 215-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen Assen Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool circa 26.250 studenten en 3.000 personeelsleden. De Hanzehogeschool Groningen ontwikkelt zich met ruim 50 lectoraten en 6 kenniscentra tot een kennisinstelling voor toegepast onderzoek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en non-profit instellingen. Het onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen omvat.
Welkom bij de Hanzehogeschool Groningen.
Welkom bij de Hanzehogeschool Groningen. SearchCenter_SoughtAfter i18n keyword.Value PortalHeader_ShareYourTalent_Text i18n. De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen ontwikkelen we toepasbare praktijkgerichte kennis. De strategische speerpunten Energie en Healthy Ageing hebben een prominente plek binnen onderwijs en onderzoek. Een belangrijke focus ligt hierbij op ondernemerschap en excellentie.
Groningen Stenden Hogeschool.
Dan heb je in Groningen ruime keus. Evenementen uitgaan winkelen en bezienswaardigheden. Keiweek introductieweek voor nieuwe studenten. Adres parkeren en OV. 31 050 311 29 55. Kom je met de auto? Rij dan voorbij het gebouw van Stenden en neemt de eerste weg links. Ga daarna twee keer rechtsaf en ga de parkeergarage in. Stenden ligt op loopafstand van het NS-station. Steek de weg over en neem de brug naar het Groninger Museum. Ga na de brug rechtsaf en daarna voor de rotonde linksaf. Via het fietspad loop je de Phebensstraat in.
Vestiging Groningen Hogeschool HBO Nederland.
Kleinschalig persoonlijk en informeel. Hogeschool HBO Nederland in de pers. Home Vestigingen Nederland Vestiging Groningen. De Hogeschool HBO Nederland vestiging in Groningen bevindt zich op slechts 4 minuten van het centraal station en is gelegen in het sfeervolle centrum van Groningen. Groningen is een gezellige en veelzijdige studentenstad. De stad heeft een veelkleurige jongerencultuur en allerlei mogelijkheden voor sport cultuur en ontspanning. De gemiddelde leeftijd van de Groninger bevolking is door de vele opleidingsinstituten in de stad jonger dan 35 jaar. Groningen een bijna 1000 jaar oude stad mag zich met recht de jongste stad van Nederland noemen. Nieuwsgierig naar studeren in Groningen?
Studeren in Groningen HBO opleidingen MBO opleidingen en meer.
Wil je meer informatie over het aanbod van scholen in Groningen? Klik dan op scholen en vind alle informatie over middelbare scholen in Groningen MBO scholen in Groningen HBO scholen in Groningen en informatie over de universiteit in Groningen. Succes en JIJ BEPAALD JOUW TOEKOMST! Bekijk het scholen overzicht in Groningen van de middelbare MBO Hogescholen en de Universiteit. Op zoek naar een opleiding op jou niveau? Bekijk hier de opleidingen en vind de opleiding die bij jou past. Zoek je een leuk beroep? Vind hier alle informatie dat je over een beroep nodig hebt. Vind jij dit leuk? klik direct op Like of de 1 button! Ben je al lid?
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen heeft de naam een studentenstad te zijn. Met twee grote instellingen de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen en een aantal kleinere instellingen is er in Groningen genoeg te studeren. Vooral het aantal HBO-opleidingen in Groningen is aanzienlijk. Geef een review over je opleiding. Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.
Hanzehogeschool Groningen.
Zou u mij kunnen informeren hieromtrent? In afwachting van uw antwoord. Ik ben op zoek naar een toeristische HBO opleiding in Groningen maar ik kan alleen MBO studies vinden of in breda. Is deze studie er of iets wat er op lijkt of komt deze misschien volgend jaar of over 2 jaar? Op dit moment ben ik me aan het oriënteren op een vervolgopleiding in het MBO. Ik wil daar een juiste keuze in maken m.b.t. het vervolg op het HBO. Ik wil graag Toegepaste Psychologie gaan studeren. Kan dat bij jullie? En wordt er dan geloot of gekozen op basis van bepaalde eisen. Zo ja wat zijn die eisen?
Hanzehogeschool Groningen Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo instelling in het noorden van Nederland opgericht in 1986. De hogeschool heeft meer dan 26.000 studenten en 2.947 medewerkers. Studenten uit binnen en buitenland studeren aan ruim 70 bacheloropleidingen 4 programma's voor Associate degree en 14 masteropleidingen. De hogeschool heeft vestigingen in de stad Groningen hoofdvestiging Assen Leeuwarden en Amsterdam. De Hanzehogeschool wordt geleid door een college van bestuur dat onder leiding staat van Henk Pijlman.

Contacteer ons