Meer resultaten voor grafische vormgeving Groningen

grafische vormgeving Groningen
webdesign grafische vormgeving en visualisatie in Groningen ontwerp-mij.nu.
Vacatures Grafisch vormgever in Groningen Vacat.
Appwiki GR Groningen. Grafisch vormgever in de dop? Kom stage lopen! Voor onze website zijn wij op zoek naar een stagiair grafische vormgeving die onze marketing afdeling komt versterken. Appwiki is een startup opgericht in 2014 die verschillende 60 dagen geleden Opslaan.
Schrijven, fotografie, vormgeving / DTP en repro Groningen.
Vormgeving / DTP. Breng jij graag beeld en tekst bij elkaar in een mooie lay-out? Afwisselend werk, van vouwen en nieten, tot werken met bind-apparatuur. Op zoek naar een participatiebaan, vrijwilligerswerk of dagbesteding? En heb je affiniteit met het grafische vak in de breedste zin van het woord? Dan ben je bij InspireMedia aan het goede adres. 9735 AD Groningen.
Ontwerpbureau Groningen StudioSpijker Grafische vormgeving.
Kids First COP groep jaarverslag. De Huismeesters huisstijl. Het Kopland jaarverslag. logo huisstijl webdesign. campagne logo huisstijl. Maak kennis met StudioSpijker! StudioSpijker werkt voor. Visserstraat 36 9712 CW Groningen. T 06 27 13 59 74. Kvk Groningen 020849410. Ontwerpbureau voor grafische vormgeving.
B2Design Internetbureau in Groningen voor strategie en realisatie.
Wij bedenken en ontwikkelen strategische design producten die zich onderscheiden van de massa. Online geregeld bij LAVG. Ondernemers in beeld bij de NOM. De marktleider in visuele intelligentie. Exclusieve koffie en wijn in hartje Groningen. De grootste onderwijs vacaturebank van Nederland.
Opleiding grafische vormgeving Linnartz opleidingengroep.
Met het zeer complete programma van Linnartz Opleidingengroep zit je goed. Opleiding grafische vormgeving: werken als grafisch ontwerper of vormgever in een ontwikkelende industrie. De grafische industrie is continu op zoek naar mensen met een professionele en praktijkgerichte grafische opleiding.
Mediavormgever niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Media en vormgeving. GRONINGEN, BOL, niveau 4, opleidingsduur 4 jaar Mediavormgever. Voor de BOL-opleiding Mediavormgever waar ook de opleiding Game artist onder valt is in Groningen een numerus fixus ingesteld. We bieden 84 opleidingsplaatsen. Dit vanwege een beperkt aantal stageplaatsen voor deze opleiding.
Communicatie en ontwerpbureau DOREL EXTRA BOLD full service communicatie en ontwerpbureau in Groningen.
Ideeën tastbaar maken, vragen vertalen in een product met vorm en inhoud, een boodschap overbrengen, bedrijven een gezicht geven, lesstof of instructies behapbaar maken; het is ons dagelijks werk, dé expertise van Dorèl Extra Bold, bureau voor communicatie èn design in Groningen.
voltijd bachelor Vormgeving Hanzehogeschool Groningen.
In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Vormgeving aan de Hanzehogeschool Groningen is beoordeeld door 168 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.2 uit 5. bron: Hanzehogeschool Groningen deze. student tevredenheid 4.0.
Gruppen grafische vormgeving webdesign, Groningen grafisch ontwerp en websites met CMS info.
grafisch ontwerp en websites. Helder, consequent en sober. Niet te verwarren met simpel. Want helder, consequent en sober blijven is minder simpel dan het lijkt. We maken logo's, huisstijlen, websites, folders, posters en meer. En dat doen we met veel plezier.
Noorderpoort Mediavormgever 25201.
Mediavormgever Niveau 4. Een mediavormgever ontwerpt en realiseert interactieve, grafische en audiovisuele media-uitingen. Ben jij een creatieveling, die ideeën graag wil uitwerken tot originele ontwerpen en wil jij hierin jouw eigen unieke stijl ontwikkelen? Dan ben je geknipt voor deze opleiding. Je bespreekt opdrachten met de opdrachtgever. Je presenteert concept-ontwerpen. Je maakt definitieve ontwerpen. Meld je aan voor deze BOL voltijd opleiding. 32 Lesuren per week. Indicatie van aantal lesuren per week in het eerste studiejaar. Indicatie van percentage praktijkgerichte lessen in het eerste studiejaar. 68, Waardering studenten. 3-jarige opleiding Niveau. Niveau 4 Leerweg. Groningen, Winschoten Startdata.
jeannetteensing.

Contacteer ons