Resultaten voor grafische vormgeving Groningen

grafische vormgeving Groningen
Schrijven, fotografie, vormgeving / DTP en repro Groningen.
Vormgeving / DTP. Breng jij graag beeld en tekst bij elkaar in een mooie lay-out? Afwisselend werk, van vouwen en nieten, tot werken met bind-apparatuur. Op zoek naar een participatiebaan, vrijwilligerswerk of dagbesteding? En heb je affiniteit met het grafische vak in de breedste zin van het woord? Dan ben je bij InspireMedia aan het goede adres. 9735 AD Groningen.
Mediavormgever niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Opleidingen en cursussen. Media en vormgeving. GRONINGEN, BOL, niveau 4, opleidingsduur 4 jaar Mediavormgever. Voor de BOL-opleiding Mediavormgever waar ook de opleiding Game artist onder valt is in Groningen een numerus fixus ingesteld. We bieden 84 opleidingsplaatsen. Dit vanwege een beperkt aantal stageplaatsen voor deze opleiding.
Frank Vrij Maker van bedrijfsvideo's' en animatiefilms Veendam Groningen.
Een video of animatiefilm is de perfecte presentatie voor social media voor publicatie op website, Facebook, LinkedIn, Youtube of Vimeo. Hoe dan ook. Alles begint met een idee. 9648 JN Wildervank gemeente Veendam. 2018 Frank Vrij. grafische vormgeving, videografie, animatiefilms en bedrijfsfilms.
Vacatures Grafisch vormgever in Groningen Vacat.
Kom stage lopen! Voor onze website zijn wij op zoek naar een stagiair grafische vormgeving die onze marketing afdeling komt versterken. Appwiki is een startup opgericht in 2014 60 dagen geleden INTERN Opslaan. Grafisch vormgever voor een ambitieus familiebedrijf. Groningen Studentenstad Groningen.
Supertachtig, websites en grafische vormgeving in groningen.
Dan bent u bij Supertachtig aan het juiste adres. Lees meer over webdesign van Supertachtig Gratis SEO scan voor uw website. Supertachtig zorgt voor meer bezoekers door hogere posities in zoekmachines. Wilt u weten waar uw kansen liggen? Supertachtig SEO Groningen.
Ontwerpbureau Groningen StudioSpijker Grafische vormgeving.
Kids First COP groep jaarverslag. De Huismeesters huisstijl. Het Kopland jaarverslag. logo huisstijl webdesign. campagne logo huisstijl. Maak kennis met StudioSpijker! StudioSpijker werkt voor. Visserstraat 36 9712 CW Groningen. T 06 27 13 59 74. Kvk Groningen 020849410. Ontwerpbureau voor grafische vormgeving.
Opleiding grafische vormgeving Linnartz opleidingengroep.
Met het zeer complete programma van Linnartz Opleidingengroep zit je goed. Opleiding grafische vormgeving: je gaat werken als grafisch ontwerper/vormgever in een snel ontwikkelende industrie. De grafische industrie is continu op zoek naar mensen met een professionele en praktijkgerichte grafische opleiding.
TiB Groningen kiwico.nl Grafische vormgeving.
Toptechniek in Bedrijf Groningen. Voor een samenwerkingsproject tussen een aantal VMBO-scholen en bedrijven hebben wij het logo en communicatieplatform mogen ontwikkelen voor alle belanghebbende partijen. Deze website heeft een brede doelgroep en verschillende functies. Voor scholen is het interessant om te laten zien dat ze meewerken aan het project, omdat dit leerlingen kan overtuigen voor een bepaalde school te kiezen.;
Vacature: grafisch vormgever in Groningen EYEspired.
Vacature: grafisch vormgever in Groningen. Ter uitbreiding van ons team in Groningen zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever! Iemand die de mooiste ontwerpen voor onze klanten kan maken, maar daarnaast ook kijkt naar de functionaliteit en effectiviteit van de oplossing.
Grafisch vormgever GRONINGEN vacature Start People.
Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een DTPer met kennis van en ervaring met HTTP/CSS. In deze functie verzorg jij de opmaak van onder andere folders, posters en visitekaartjes. Naast het traditioneel vormgeven, ben jij ook verantwoordelijk voor het programmeren van de web-portal voor klanten. Hierin worden alle grafische producten weergegeven in de huisstijl van de klant. Jouw interesse ligt dus niet alleen in het vormgeven; jij haalt ook energie uit technische werkzaamheden. Wie ben je? De kandidaat die wij zoeken voor de DTP functie, heeft een afgeronde MBO opleiding in de richting van grafische vormgeving.
voltijd bachelor Vormgeving Hanzehogeschool Groningen.
algemeen oordeel 4.2. De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2017 hebben meer dan 280.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Vormgeving aan de Hanzehogeschool Groningen is beoordeeld door 168 respondenten.
Grafisch Centrum Groningen.
Alle drie technieken najaar 2019. Korting met de Stadjerspas. Grafisch Centrum Groningen. Het Grafisch Centrum Groningen. Werkplaats voor etsen, typografie, lithografie, houtdruk en zeefdruk. In de lithografie tekent de kunstenaar zijn afbeelding op een poreuze steen, die vervolgens wordt ingeïnkt.

Contacteer ons