Resultaten voor grafisch ontwerpbureau groningen

grafisch ontwerpbureau groningen
ONTWERPSTRA Grafisch Ontwerp Communicatie.
Ontwerp van diverse uitingen ter gelegenheid van de oplevering van het nieuwe onderkomen voor dagbesteding van Stichting NOVO te Veendam. Het materiaal bestond onder meer uit een uitnodigingen, uitnodigingsbrieven voor de cliënten, buttons voor de cliënten, stickers en t-shirts. Nieuwe Garde Groningen.
STUDIO PIJP Grafische Vormgeving Groningen, Zuidhorn.
Grafisch ontwerp Groningen. Grafische vormgeving en communicatie zonder gebakken lucht. Hoe uw klanten u ervaren heeft te maken met een juiste en doeltreffende manier van communicatie. Uw identiteit moet aansluiten bij uw diensten en hoe u wilt dat uw klanten u beleven.
100pk Grafisch ontwerper Paul Kooi.
100pk heeft gewerkt voor diverse opdrachtgevers, en is beschikbaar voor het ontwerp van logo, huisstijl, tablet en smartphone-app, website, jaarverslag, brochure, folder en magazine. Een groot deel van het getoonde portfolio is ontworpen tijdens mijn dienstverband bij G2K in Groningen.
Dé online markt voor grafisch ontwerp Brandsupply.
Ze besloot te verhuizen van Groningen naar Amsterdam en versterkt het team van Brandsupply in de functie van Community Manager Nederland. Ze combineert werken met leren en gaat nog elke maandag op en neer naar Groningen om de laatste vakken af te ronden.
KOP11 Bureau voor communicatie, vormgeving en branding communicatiebureau Groningen.
Eigenaar Psychologen praktijk Yvonne Hofman. Hilde" Pruis van KOP11 vormgeving helpt ons nu al ruim vier jaar om DE REE archiefsystemen te Groningen en onze dienstverlening een consequent grafisch gezicht te geven. Zij kan als geen ander een resultaat neerzetten dat perfect aansluit bij onze bedrijfsdoelen."
dits.
Je vindt dits, sinds 2007, in Groningen oftewel in Stad. Als grafisch ontwerper heb ik inmiddels heel wat huisstijlen, logos, posters, folders, boeken, websites en andere communicatiemiddelen ontworpen. Voor elke opdracht ga ik weer op zoek naar een eigentijds en passend ontwerp.
Greetje Bijleveld Grafisch Ontwerp Groningen.
Ik werk sinds 2008 als zelfstandig grafisch ontwerper in de stad Groningen. Na mijn opleiding grafische vormgeving aan Academie Minerva heb ik gewerkt bij Studio Dorèl en Heegstra Partners in Groningen. Opdrachtgevers o.a: Het Groninger Landschap, Kloostermuseum Sint Bernardushof Aduard, Biblionet Groningen, Praktijk Calendula, N52, Smeets Graas, Carriere Noord Nederland, Siegers Van der Laan, Kuperus en Gardenier, Atelier 29, Stories Connect, Zechsal bv, Kudde van Anloo, Gemeente Groningen.
Martin JR Peters Huisstijl, logo en website ontwerp grafisch ontwerper.
Ik ben gek op koffie. Ik nodig je hierbij uit om met mij een kopje te drinken en tijdens een informatief gesprek te kijken wat ik voor jou kan doen. Kan ik je helpen je bedrijf duidelijker en beter te profileren?
Ontwerpbureau Groningen StudioSpijker Grafische vormgeving.
Kids First COP groep jaarverslag. De Huismeesters huisstijl. Het Kopland jaarverslag. logo huisstijl webdesign. campagne logo huisstijl. Maak kennis met StudioSpijker! StudioSpijker werkt voor. Visserstraat 36 9712 CW Groningen. T 06 27 13 59 74. Kvk Groningen 020849410. Ontwerpbureau voor grafische vormgeving.
Grafisch ontwerp Groningen Momadesign GroningenMomadesign.
Momadesign is een grafisch ontwerpbureau met een bijzonder gevoel voor vorm en grafisch ontwerp. Of het nu gaat om logos, brochures, huisstijlen, jaarverslagen, websites, beurzen of andere promotionele producten, Momadesign komt met een grafisch strak ontwerp. Het hart van dit bureau klopt inmiddels ruim 20 jaar in de grafische wereld. Grafisch ontwerper Groningen.
Grafische vormgeving Wikipedia.
Academie Minerva Groningen. Akademie voor Kunst en Vormgeving St. ArtEZ Academie voor beeldende kunsten Arnhem. Gerrit Rietveld Academie Amsterdam. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Willem de Kooning Academie. Universiteit van Amsterdam. Grafisch Lyceum Rotterdam. Grafisch Lyceum Utrecht.
Grafisch Ontwerp-vacatures in Groningen provincie maart 2019 Indeed.nl.
Top Dutch IT. Affiniteit met design en ontwerp; Als stagiaire multimedia design krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen als multimedia designer en het grafisch ontwerpen. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Top Dutch IT Groningen jobs.

Contacteer ons