Meer resultaten voor grafisch ontwerp Groningen

grafisch ontwerp Groningen
RATATA! Bijzonder grafisch ontwerp.
Bijzonder grafisch ontwerp door RATATA! is een Concept Grafisch Ontwerp duo uit Groningen. bestaat uit Tim Romkes Wouter van Tilborg en we hebben elkaar tijdens het afstuderen leren kennen op de kunst academie. Samen zorgen we voor een jonge en ongeremde blik op de wereld.
Studio Esthetic // grafisch online ontwerp van communicatie en creatieve campagnes, ontwerpbureau groningen.:
poster stramien seizoen 2016/2017 Noord Nederlands Orkest. webdesign Marten Disberg, coaching en counseling. campagne Noord Nederlands Orkest. logo huisstijl website Jenga Zanzibar. logo's' huisstijl website Groninger Forum. logo's' huisstijl website scholengemeenschap Reitdiep College. campagne theater de Steeg. website de Hoven.
Commercieel grafisch vormgever gezocht in Groningen YoungCapital.
Groningen Artistiek / Creatief / Ambachtelijk Communicatie / Marketing / Reclame / PR Fulltime startersfunctie Fulltime ervaren HBO Universiteit. Voor een creatief productiecentrum in Groningen zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever. Ga jij er voor zorgen dat jouw klanten nergens anders meer hun reclame en drukwerk willen laten verzorgen? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is een creatief productiecentrum, een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Het bedrijf beschikt over een studio; ontwerp, DTP, fotografie en lithografie.
Communicatie en ontwerpbureau DOREL EXTRA BOLD full service communicatie en ontwerpbureau in Groningen.
Ideeën tastbaar maken, vragen vertalen in een product met vorm en inhoud, een boodschap overbrengen, bedrijven een gezicht geven, lesstof of instructies behapbaar maken; het is ons dagelijks werk, dé expertise van Dorèl Extra Bold, bureau voor communicatie èn design in Groningen. Lees meer, waarvoor je bij ons terecht kunt. Van folder opmaak tot jaarverslag ontwerp.
Grafisch ontwerp SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen.
De kracht is om de kern van uw organisatie visueel te verbeelden in een passend grafisch ontwerp. Zodra uw identiteit is gecreëerd helpt SEG u verder mee om deze identiteit uit te bouwen. Daarbij bewaakt SEG zorgvuldig de consistentie in het grafisch ontwerp.
Vacature: grafisch vormgever in Groningen EYEspired.
Ballonnen onder druk. Vacature: grafisch vormgever in Groningen. Ter uitbreiding van ons team in Groningen zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever! Iemand die de mooiste ontwerpen voor onze klanten kan maken, maar daarnaast ook kijkt naar de functionaliteit en effectiviteit van de oplossing. Vanuit de strategie, bedenkt je het concept, om het samen met collegas binnen de organisatie uit te voeren. Om hier vervolgens een aantrekkelijk, effectief en functioneel interactie ontwerp van te maken.
Creatief grafisch ontwerp bureau voor Groningen en omstreken.
Logo of huisstijl? Al ons grafisch ontwerp voor communicatiemiddelen staat in het teken van uw bedrijfsdoelen. Dat is creatief ontwerp waarbij de gebruiker centraal staat. Wij maken mooie, gebruiksvriendelijke en effectieve websites die gemakkelijk door uzelf te onderhouden zijn. Goed vindbaar bij Google met een grote kans op meer omzet. Slimme webapplicaties kunnen bedrijfsprocessen verbeteren. Denk aan het stroomlijnen van verkoopprocessen, het organiseren van evenementen en online urenregistratiesystemen. Met onze webapplicaties wordt organiseren een stuk eenvoudiger. Hoe effectief is uw website? Is er voldoende rendement? Trekt u alleen bezoekers of ook kopers en klanten? Een webanalyse onderzoekt hoe een site bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Deze analyse maakt rendement zichtbaar, meetbaar en beheersbaar. Promoties eindelijk inzichtelijk! Systeem voor de Rijksuniversiteit Groningen voor de registratie en monitoring van de promotietrajecten en ondersteuning bij de organisatie van promotieplechtigheden.
Ontwerp biermerk studio de Ronners Rotterdam / Groningen Grafisch Ontwerper Vormgevers.
De merknaam Maallust diende zich bijna als vanzelf aan: het was de naam van de oude graanmaalderij. Daar waar nu het bier gebrouwen wordt, stonden vroeger de zware maalstenen waarmee het graan van de ontgonnen gronden tot meel vermalen werd.
Grafisch Ontwerp-vacatures in Groningen provincie maart 2019 Indeed.nl.
Top Dutch IT. Affiniteit met design en ontwerp; Als stagiaire multimedia design krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen als multimedia designer en het grafisch ontwerpen. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Top Dutch IT Groningen jobs.
Start Johann van der Geest Grafisch ontwerper Groningen.
Laat u als opdrachtgever verrassen door een sterk ontwerp; prikkelend, opvallend en spitsvondig in woord en beeld. Een krachtig ontwerp legt de verbinding. Telefoon 06 51282330. Bezoek Star Numanstraat 15. 9714 JH Groningen. Grafisch ontwerp Art Direction Branding Print advies/begeleiding Campagnes Websites Social Media Huisstijl bewaking Fotografie.
Greetje Bijleveld Grafisch Ontwerp Groningen.
Onderwerp: Folder, Huisstijl, Logo, Praktijk De Kern, Web. Greetje Bijleveld Grafisch Ontwerp. Ik werk sinds 2008 als zelfstandig grafisch ontwerper in de stad Groningen. Na mijn opleiding grafische vormgeving aan Academie Minerva heb ik gewerkt bij Studio Dorèl en Heegstra Partners in Groningen.
Noorderpoort Mediavormgever 25201.
Je volgt zowel theorie als praktijklessen op school. Ook ontwerp en presenteer je samen met andere studenten interactieve, grafische en audiovisuele media-uitingen voor externe opdrachtgevers en bedrijven. In het begin krijg je veel begeleiding bij het leren. Naarmate je opleiding vordert, word je steeds zelfstandiger. Je loopt natuurlijk ook stage bij een leerbedrijf. In het laatste blok van je opleiding doe je een Proeve van Bekwaamheid. Grafisch design Illustrator. Grafisch design Indesign. Sport en bewegen. Heb je moeite met taal of rekenen? Dan helpen we je met extra lessen in aanloop naar de examens. Over de stage. Een deel van je opleiding bestaat uit stage. Theorie die je op school hebt geleerd, pas je toe in de praktijk. We noemen dat beroepspraktijkvorming BPV. Tijdens je stage word je begeleid door iemand binnen het leerbedrijf en je stagebegeleider vanuit de opleiding. Je kunt bij hen terecht wanneer je vragen hebt. Ook bespreken jullie regelmatig de voortgang van je stage. Als je de opleiding in Groningen volgt, loop je in het derde jaar dertig weken stage bij een leerbedrijf.

Contacteer ons