Zoeken naar stichting marketing groningen

stichting marketing groningen
Marketing Groningen Marketing Groningen.
Over Marketing Groningen. Er gaat niets boven Groningen is dé sloganvan Marketing Groningen, en tevens de bekendste citymarketing slogan van Nederland. Marketing Groningen heeft als doel de aantrekkings en bindingskracht van Groningen te versterken onder internationale bezoekers, bewoners, bedrijven en ondernemend talent.
Genieten in Groningen Toerisme Groningen.
Samenwerking met toeristische organisaties Marketing Groningen en stichting Erven A. Jager werken binnen deze campagne samen met diverse organisaties en instellingen op het gebied van toerisme, cultuur en landschap, bijvoorbeeld Stichting Oude Groninger kerken, Groninger landschap, Erfgoedlogies Groningen en Toeristische Recreatief Oost Groningen.
Marketing Oldambt De website van marketingoldambt!
Hier treft u een PDF-bestand aan van het meest recent uitgebrachte jaaroverzicht. Klik op de afbeelding of de downloadknop om het PDF-bestand van het jaaroverzicht te downloaden. Jaarverslag 2017 Marketing Oldambt. Jaarverslag 2017 Marketing Oldambt.pdf. Adobe Acrobat document 7.3 MB. Stichting Marketing Oldambt.
Marketing Groningen Toerisme Groningen.
Marketing Groningen is voortdurend bezig om de stad en de provincie door middel van. Hier vindt u de kerncijfers van de stad en provincie Groningen en van toerisme en. Nieuwsbrieven over Marketing Groningen. Marketing Groningen brengt twee keer per jaar het gedrukte Marketing Groningen Journaal.
Marketing Groningen Toerisme Groningen.
De belangrijkste subsidieverstrekkers voor Marketing Groningen zijn Gemeente Groningen en Provincie Groningen. Hoe ziet de organisatie van Marketing Groningen eruit? Stichting Marketing Groningen heeft een directeur, onder hem vallen secretariaat, administratie en VVV Groningen. De adjunct directeur stuurt de afdeling marketing en het Groninger Uitburo aan.
Stichting Marketing Groningen Groningen 9711 HG Groningen, Gedempte Zuiderdiep 22, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 02080231. Kompass Professionnel.
Geniet van een rechtstreekse integratie van Kompass data met uw CRM om de kwaliteit van uw databank te verhogen. Groningen Groningen Stichting Marketing Groningen. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Stichting Marketing Groningen.

Contacteer ons