Meer resultaten voor be cool marketing groningen

be cool marketing groningen
iWink Full service internetbureau uit Groningen.
smart digital communication. Bij iWink helpen we marketing en communicatieprofessionals met een betere informatievoorziening door het inzetten van slimme digitalisering van communicatie. Bekijk de video. Specialist in digitale communicatie voor zorgorganisaties. Specialist in digitale corporate communicatie. Slimme communicatieoplossingen voor woningcorporaties. Hoe bereik je studenten en cursisten makkelijker met digitale tools? Hoe IT Academy als opleider zorgt voor een goede online beleving. IT Academy Noord-Nederland biedt studenten, professionals en werkzoekenden het beste onderwijs op het gebied van ICT. Maar hoe zet je jezelf als opleider in de markt? Een website speelt een belangrijke rol in het verkrijgen van een eigen identiteit. Maar mensen moeten ook op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, evenementen en andere ontwikkelingen op het gebied van ICT. De beleving moet goed zijn én blijven, zowel offline als online. Hoe pak je dat aan? Groningen Spoorzone werkt aan de bereikbaarheid van Groningen.
Ambitie JobCafé: De ontmoetingsplek voor professionals en talenten Sikkom.
Ambitie JobCafé: De ontmoetingsplek voor professionals en talenten. In de Oude Drukfabriek in Groningen, op de plek waar jaren geleden nog miljoenen kranten over de persen rolden, worden nu nieuwe werkhuwelijken gesloten. Alsof je met je vrienden in de kroeg staat. Lekker laagdrempelig en no-nonsense, maar toch doelgericht. Dat is het Ambitie JobCafé in een notendop. Een mooie plek waar talentenvolle jongeren kunnen kennismaken met zon dertig bedrijven, zoals Brunel, Be Cool Marketing, Randstad en DUO.
Werken bij Vakmedianet.
Inhoud stage: Marketing is verantwoordelijk voor het mediabereik, de merken, direct marketing voor producten, salesondersteuning bijv lead generation. Stagiaire Marketing Events. Gepubliceerd 4 maanden geleden. Voor de afdeling Logistiek Mobiliteit van ons kantoor in Doetinchem, zijn wij op zoek naar een stagiaire die mee.
Bitwise Full Service Internetbureau.
Email marketing software. Met Bitmailer bieden wij een voordelige, gebruiksvriendelijke email marketing software voor zakelijk gebruik. Ingericht om in eigen beheer digitale nieuwsbrieven te maken, te versturen én te analyseren. Wij leveren op maat ontworpen templates, trainingen en desgewenst fulfilment.
Be Cool Marketing Sales B.V. GRONINGEN Oozo.nl.
De besloten vennootschap Be Cool Marketing Sales B.V. is gevestigd op Blekerstraat 19c te GRONINGEN en is actief in de branche Reclamebureaus. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 64684032 en is gelegen in Schildersbuurt in de gemeente Groningen. Bij Be Cool Marketing Sales B.V.
Home Yellowlab.
Alweer bijna tien jaar geleden zijn wij, Maartje Valk en Jeroen Cloosterman, gestart met een eigen webshop, waarmee we in 2011 de Thuiswinkel Award wonnen. Door het winnen daarvan werden we gevraagd om andere bedrijven te helpen met hun online succes.
Regio Groningen-Assen home.
Regio Groningen-Assen is een vrijwillig samenwerkingsverband tussen de provincies Drenthe en Groningen en de gemeenten Assen, Bedum, Groningen, Haren, Leek, Midden-Groningen, Noordenveld, Ten Boer, Tynaarlo, Winsum en Zuidhorn. Sinds 1996 investeert Regio Groningen-Assen in het versterken van de economie en de gebiedskwaliteit.
Leger des Heils Ik doe mee!
Administratief / secretarieel. Communicatie / marketing / fondsenwerving. Stage / afstuderen. Over stage / afstuderen. Wie we zijn. Het Leger des Heils gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en campagnes op websitebezoek af te stemmen.
Doelgerichte website of onlinemarketing campagne?
Onze kracht ligt in het resultaatgericht combineren van internet en marketing. Niet alleen projectmatig, maar vooral in langlopende samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Online kun je veel meten en die inzichten gebruiken we om sites, campagnes en content steeds beter te maken.
Beter gevonden worden door middel van SEO bij Designpro.
Behoefte en doelstellingen. Online marketing is een effectief middel om ervoor te zorgen dat uw doelgroep de weg naar uw website vindt. De inzet van de juiste online marketing-mix is heel belangrijk en zal in de toekomst alleen maar groter worden.
Juist digitaal marketingbureau.
Juist gelooft in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en op het juiste moment. We doen wat juist is. We bedenken, ontwikkelen, activeren én beheren digitale marketing met effect. De juiste digitale strategie en middelen voor een beter resultaat.
TriplePro: Online Marketing bureau in Groningen 1.
Wij zijn Triplepro Online Marketing in Groningen. Een team jonge ambitieuze online marketeers met ieder een eigen discipline. We bestaan inmiddels al meer dan 10 jaar. Dan gaat er toch iets goed! Wij geloven dat je echte successen samen realiseert.

Contacteer ons