Op zoek naar afstudeerstage groningen marketing?

afstudeerstage groningen marketing
Werken bij Fletcher Hotels Fletcher Hotels.
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Selecteer een Vakgebied. Hoofdkantoor Hotelmanager Keuken Receptie Huishouding Overige Stage Restaurant Banqueting Housekeeping Sales Marketing Technische Dienst Afwas Allround. Bekijk openstaande vacatures op landkaart. 2019 Fletcher Hotel Exploitaties B.V.
Stage /afstuderen IKEA.
Dus niet alleen in de woonwarenhuizen, maar ook achter de schermen bij bijvoorbeeld de afdelingen Sales, Communicatie interior design, Logistiek, Human Resources, Customer Relations en op het Service Office. Ook voor afstuderende HBO/WO-ers heeft IKEA genoeg mogelijkheden, op lokaal en landelijk niveau.
Stage en afstuderen.
Ondernemerschap Retail Management ORM: focus op marketing met ruime aandacht voor retail, ondernemerschap en de relatie met andere bedrijfsdisciplines als HR, financiën en inkoop/logistiek. International Business Languages IBL: focus op marketing met ruime aandacht voor internationalisering en de moderne vreemde talen.
Stage Marketing-vacatures in Groningen provincie januari 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor ComeGetFashion Vacatures in Groningen. Marketing afstudeerder m/v gezocht. Bent afstudeerder aan een opleiding in de richting van communicatie, marketing of commerciële economie. 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Enshore Vacatures in Groningen.
StudentenWerk studenten uitzendbureau: Ben je student en zoek je werk? StudentenWerk is de marktleider in bijbanen en vakantiewerk voor studerend Nederland.
Stagiaire voor de afdeling Online Marketing. Stagiaire Online Marketing gezocht in Groningen! Stage Internet Marketing in Groningen bij iLeadz internet marketing. Groningen Stage Afstudeerstage HBO. Volg jij een marketing-gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? iLeadz biedt een internet marketing stage in Groningen.
Medewerker marketing en communicatie niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Marketing is mijn passie! Ik vind het mooi dat je de mindset van mensen kan beïnvloeden zonder dat ze zich hier bewust van zijn. Onze oud-student was 20 jaar toen ze haar eigen bedrijf opstartte. Tijdens de Anner Award 2017 heeft ze de titel beste student ondernemer van Noord-Nederland binnengesleept. Ja geweldig heh. Alle studenten uit Groningen, Friesland of Drenthe met een bedrijfsidee of onderneming konden meedoen aan de wedstrijd. Ik heb gewonnen met mijn bedrijf Loved by Pets. Dat is een online platform waar consumenten veilig huisdieren kunnen aanschaffen bij betrouwbare fokkers. In 2018 begint Janine met haar afstudeerstage en ze weet al precies wat ze daarna wil gaan doen.
Vacature stagiaire marketing en/of communicatie De Oosterpoort en Stadsschouwburg Groningen.
De Oosterpoort is het vaste podium van het Noord Nederlands Orkest, van Eurosonic/ Noorderslag en van talloze andere concerten, festivals en evenementen. Vragen en reacties graag sturen naar: Renate Meijering, hoofd marketing: r.meijering@opsb.groningen.nl. Bekijk onze algemene voorwaarden en privacy statement. De Oosterpoort de Stadsschouwburg Groningen.
Carrière RITUALS.
Sindsdien zijn er over de hele wereld locaties geopend in steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm en New York. Rituals heeft nu meer dan 625 shops, meer dan 1850 shop-in-shops en 4 Urban Spas in 27 landen over de gehele wereld.
Op zoek naar een carrière in Online marketing? RAM Online Marketing.
Mijn werkzaamheden tijdens mijn stage waren onder andere webdesign, content creatie, AdWords campagnes maken, online marketing en het verzorgen van overige SEO werkzaamheden. Ik heb mijn stage bij RAM online marketing als ontzettend leerzaam en gezellig ervaren: een unieke, persoonlijke en vooral gezellige omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei! Joyce, Stagiair Multimedia Design. Ik heb mijn afstudeerstage bij RAM gelopen op de online marketing afdeling.
FashionUnited.
Vacatures bij Tesla Tesla Nederland.
Ons wereldwijde netwerk van Superchargers en Destination Chargers biedt de mogelijkheid om de auto's' overal op comfortabele plaatsen op te laden. Producten van Tesla Energy werken samen om uw woning van energie te voorzien en uw elektrische auto op te laden.
Marketing stage Stageplaza.nl.
Bij een ecommerce stage kijk je naar de SEO, SEA en maak je rapporten via Google Analytics. Je ondersteunt de marketing communicatie manager en loopt stage op de marketing afdeling. Marketing is een vakgebied dat verwant is met veel verschillende opleidingen in Nederland.

Contacteer ons