Op zoek naar hbo opleidingen groningen?

hbo opleidingen groningen

Hanze University of Applied Sciences. Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact and opening hours Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2017 Hanzehogeschool Groningen tel.
Hanzehogeschool Groningen Deeltijdopleidingen.
HBO Opleiding tot Verpleegkundige Deeltijd. HBO Commerciele Economie Duaal. HBO Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken Duaal. HBO Opleiding tot Verpleegkundige Duaal. Deze opleidingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoen aan wettelijke eisen.
Hanzehogeschool Groningen.
Omdat de Hanzehogeschool Groningen in het noorden van ons land ligt, is deze Hogeschool belangrijk voor het kennisniveau in deze regio. Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten.
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen: de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.
Studeren in Groningen kiesjestudie.nl.
Studeren in Groningen. Hier vind je informatie over Groningen, zoals de hogescholen en universiteiten die je er vindt, de opleidingen die je er kunt volgen, oordelen van studenten over de stad, het aantal inwoners, studenten, kroegen, bioscopen, musea, en nog meer.
Bacheloropleidingen.
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hbo-instelling in het Noorden van het land met ruim 20.000 studenten en 2.000 medewerkers. Studenten uit binnen en buitenland studeren aan bijna zeventig opleidingen. Ook buiten het reguliere hbo-onderwijs heeft de hogeschool een breed scholingsaanbod.
Studeren in Groningen, HBO opleidingen, MBO opleidingen en meer.
Bekijk het aanbod van de MBO-opleidingen, HBO-opleidingen, thuis studies en de universitaire-opleidingen in Groningen onder het kopje opleidingen in Groningen. Ook kun je direct kiezen voor het kopje beroepen voor meer informatie over een bepaald beroep, bijvoorbeeld wat verdient het, hoe kan je het worden en waar kan je de studie volgen. Wil je meer informatie over het aanbod van scholen in Groningen? Klik dan op scholen en vind alle informatie over middelbare scholen in Groningen, MBO scholen in Groningen, HBO scholen in Groningen en informatie over de universiteit in Groningen.
Groningen Stenden Hogeschool.
Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com. Kies je opleiding. Studeren in het buitenland. University of Applied Sciences. Kleinschalige Stenden-locatie in het hart van dé studentenstad van Noord-Nederland. Hier kun je verschillende pabo-opleidingen volgen, waaronder de Academische pabo. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek. Terug naar boven. Wil je studeren in een échte studentenstad? Dan ben je in Groningen helemaal op je plaats.
de Nederlandse hogescholen Hanzehogeschool Groningen.
Op zaterdag 11 november 2017 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de Hanzehogeschool Groningen een Open Dag over alle voltijd bachelor en masteropleidingen en Associate degree. Een aantal opleidingen geeft informatie over hun deeltijd en duale varianten. bekijk volledige agenda. totaal aantal studenten. bron: DUO, okt 2015. Academie van Bouwkunst. Academie voor Architectuur, Bouwkunde Civiele Techniek. Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Popcultuur MINERVA. Academie voor Gezondheidsstudies. Academie voor Sociale Studies. Academie voor Verpleegkunde. Dansacademie Lucia Marthas. Hanze Summer School. Instituut voor Bedrijfskunde. Instituut voor Communicatie, Media IT. Instituut voor Engineering. Instituut voor Facility Management. Instituut voor Financieel Economisch Management. Instituut voor Life Science Technology. Instituut voor Marketing Management. Instituut voor Rechtenstudies. Instituut voor Sportstudies. International Business School. Prins Claus Conservatorium. de beste opleidingen. Bachelor naar master. wat kost studeren? collegegeld tweede studie. instromen in februari. studie en handicap. profiel naar studie. hbo bachelors is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel.

Contacteer ons