Resultaten voor designer groningen

designer groningen
Vacatures voor UX Designer in Groningen Glassdoor.nl.
UI-UX Designer, Sr UX Designer, Digital Graphic UX Designer, Lead Ux Designer, Senior UX Designer, Graduate UX Designer, Senior UX Designer/Design lead. Toplocaties voor UX Designernbsp.: Groningen, Oosterwolde, Surhuisterveen, Assen, Beilen, Drachten, Frankrijk, Veendam. Mooie bedrijven voor de functie vanux designer in Groningennbsp.:
Arcadis Nederland.
Of het nu gaat om het optimaliseren van de ruimte in steden of het bouwrijp maken van braakliggend terrein, wij behalen uitzonderlijke en duurzame resultaten voor onze klanten. Onze medewerkers werken nauw samen om waarde te creëren uit gebouwde en natuurlijke omgevingen, waarbij de integratie in de bestaande omgeving voorop staat.
iWink Full service internetbureau uit Groningen.
Groningen Spoorzone werkt aan de bereikbaarheid van Groningen. Om tegemoet te komen aan de wensen van treinreizigers en om de uitbreiding van treinverkeer rond Groningen mogelijk te maken, zijn forse ingrepen nodig aan station Groningen en de sporen. De geplande vernieuwingen aan en rond het Hoofdstation hebben veel gevolgen voor reizigers en omwonenden, zowel tijdens als na het project.
RATATA! Bijzonder grafisch ontwerp.
De analoge stijl met balpennen en stiften, plus de kennis die we op doen met deze autonome grafische posters vind een natuurlijke weg terug naar het werk voor onze klanten. Een arbeidsintensief proces wat zeker haar zeer unieke vruchten afwerpt. Van Leeuwenhoekstraat 44 9727 JJ, Groningen.
Ontdek het Alfa-college in Groningen. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Ontdek Alfa-college in Groningen. In Groningen hebben we zes locaties. Past het Alfa-college bij jou? Krijg hier je eerste indruk en kom vooral ook eens langs. Als je wilt loop je zelfs een dag mee met een opleiding. Locaties in Groningen.
Game Bakery Dé Coöperatie van Game Designers en Developers in Groningen.
Game Bakery Meetups is een serie netwerkevenementen voor game-ontwikkelaars. De evenementen zijn ingericht voor één roulerend discipline in het bijzonder, maar alle geïnteresseerden zijn welkom. De Groningen Sketch Gathering is opgezet om om illustratoren en concept-artists van elk niveau samen te brengen.
Designer-vacatures in Groningen provincie januari 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Concept7 Vacatures in Groningen. Je gaat in een scrumteam werken met onder andere een visual designer, online data analist, developers, testers, een product owner en een scrum master. 20 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gewoon henk Vacatures in Groningen.
Studio Esthetic // grafisch online ontwerp van communicatie en creatieve campagnes, ontwerpbureau groningen.:
poster stramien seizoen 2016/2017 Noord Nederlands Orkest. webdesign Marten Disberg, coaching en counseling. campagne Noord Nederlands Orkest. logo huisstijl website Jenga Zanzibar. logo's' huisstijl website Groninger Forum. logo's' huisstijl website scholengemeenschap Reitdiep College. campagne theater de Steeg. website de Hoven.
Meubel designers Lucas Meubelen.
Dit is alvast de filosofie van Jan inzake meubelen: Een" meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn en je moet je er lekker in voelen." Deze ontwerper heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de academie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam. Sinds 1963 leiden hij en zijn familie het toonaangevende interieurinstituut Maupertuus te Groningen.
Vacture: grafisch online vormgever / webdesigner 40 uur per week in Groningen.
Zonder plezier geen creativiteit. Je betrekt je eigen design-cockpit tussen collega-ontwerpers in ons inspiratievolle nieuwe onderkomen, goed bereikbaar tegenover de MartiniPlaza, te Groningen. Een hagelnieuw losloop gebied die volledig ademt waar we voor staan: Strategisch Design met een glimlach. Gelukkig ben je met creativiteit geboren. Creativiteit stroomt ons sinds het eerste levenslicht door de aderen, de vraag is wanneer je je superpower voor het eerst ten dienste stelt aan de rest van de wereld. Goed ontwerp vereist niet altijd jarenlange praktijk ervaring, zolang je je gereedschap kent en de ambitie in je borrelt om steeds weer te willen excelleren als designer om weer betere producten op te leveren.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Privacy Disclaimer Web editing. Copyright 2019 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
RUNIA Branding Design te Groningen.
unex_ce_button idcontent_cgvg1l1p3column_content_zgtcf22sv, button_text_colorb89563" button_fontlight" button_font_size14px" button_widthauto" button_alignmentleft" button_text_spacing0.1px" button_bg_colorffffff" button_padding5px" 20px 5px 20px" button_border_width1px" button_border_colorb89563" button_border_radius20px" button_text_hover_colorffffff" button_text_spacing_hover0.1px" button_bg_hover_colorb89563" button_border_hover_colorb89563" button_link_typeurl" button_link_target_self" has_container" in_column1Lees" verder/ce_button. The Big Building, Achterweg 1, 9725 BM Groningen, The Netherlands. 31 620 126 025, martijn@runia.com.

Contacteer ons