Zoeken naar Groningen

Groningen
VRIJDAG Groningen: muziek, theater beeldende kunst maken.
Beleid organisatie 2 x per jaar. VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. VRIJDAG maakt amateurkunst in de provincie Groningen mogelijk met advies, ondersteuning en verbinding. In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG cursussen, routes en workshops muziek, theater en beeldende kunst.
Camping in Groningen. Camping in Groningen.
Helaas is de camping gesloten van 1 november 2018 tot 15 maart 2019. Wij wensen iedereen een heel fijne winter! Meer over Camping Stadspark. Aanbevolen evenementen in Groningen. Vanaf 1 april worden alle evenementen in de omgeving van Groningen op de site gepubliceerd. Aanbevolen bezienswaardigheden in Groningen.
Kamer huren in Groningen Kamernet.
Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle beschikbare kamers in Groningen. Je kunt ook bij Kamernet terecht als je een studio in Groningen of appartement in Groningen wilt huren. Heb je juist een kamer, studio of appartement beschikbaar in Groningen?
Bezienswaardigheden in de Stad en Provincie Groningen.
Een kleine keuze uit de vele attracties die Groningen te bieden heeft voor jong en oud. De skyline van Groningen wordt na 500 jaar nog steeds bepaald door de Martinitoren. Genoeg activiteiten voor jong en oud Je kan je volop vermaken in Groningen.
Michelin Restaurants Groningen: Gids van de beste restaurants van Groningen.
Restaurants Michelin Groningen. Alle Michelin restaurants in Groningen: sterrenrestaurants in Groningen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Groningen. Alles van ViaMichelin: Groningen.
Groningen Quiet.
Daarnaast wil Quiet mensen in armoedesituaties de kans geven om hun talenten te herontdekken en in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen. Nieuws verhalen uit Groningen. Groningen, Homepage, Verhaal.
Groningen stad Wikipedia.
De stedenmaagd van Groningen schilderij in het stadhuis van Groningen, door Otto Eerelman. Groningen had uiteindelijk zijn hand in Friesland overspeeld. De Duitse keizer had Groningen het potestaatschap over Friesland aangeboden, maar Groningen had dit als te duur de keizer verlangde een jaarlijkse vergoeding afgewezen.
Vestiging Groningen Adres en openingstijden Makro Nederland.
Makro Groningen Kattegat, 9723 JP, Groningen. Makro Hengelo Diamantstraat, 7554 TA, Hengelo. Makro Leeuwarden Hidalgoweg, 8938 BA, Leeuwarden. Makro Nieuwegein Laagraven, 3439 LG, Nieuwegein. Makro Nijmegen Energieweg, 6541 CX, Nijmegen. Makro Nuth Thermiekstraat, 6361 HB, Nuth. Makro Den Bosch Moermanstraat, 5222 BD, Den Bosch.
KNMI Weer Waarschuwingen.
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht. Morgenmiddag kan het in de noordoostelijke provincies, Groningen, Drenthe en Overijssel, tijdelijk glad worden door sneeuwval. De sneeuw gaat in de loop van de middag over in regen en daarmee verdwijnt de mogelijke gladheid.
Dag van de Architectuur Groningen.
Stadswandeling Groningen Storytrail Verhalenverteller Beleef het!
1400: uur Stadswandeling Groningen Verhalenverteller Johannes. Johannes neemt je mee op avontuur in het stoere verleden van de stad Groningen. Versla de vijand en laat je hart veroveren Datum: Zondag 11 december 2016, 14 uur. Start: Martinikerkhof 3, Groningen Duur voorstelling: 15, uur.
RTV Noord Het nieuws uit Groningen.
Bayern München heeft de zevende editie van het indoor jeugdvoetbaltoernooi Eurocup Delfzijl gewonnen. In de finale werd FC Groningen verslagen: 2-3. Containerbergingsschip schuilt in de Eemshaven vanwege slecht weer op zee update. Het bergingsschip Atlantic Tonjer ligt in de Eemshaven te wachten tot de zee boven Rottumerplaat rustig genoeg is om te starten met het bergen van de eerste container.

Contacteer ons